Over Ons

Sinds 2005 zijn wij uw adres voor het leveren van optische en akoestische veiligheidssignalering, striping, zoeklampen, werkverlichting, truckverlichting, stop matrix borden en aanverwanten.

Sinds 2007 zijn wij importeur voor Nederland van Axixtech signalering. Axixtech staat garant voor een zeer goede kwaliteit, modern design, veelzijdigheid, scherpe prijssteling en maar liefst 5 jaar garantie op alle LED producten.

Naast het importeurschap van Axixtech voeren wij ook de bekende merken zoals Ideatec voertuigbeheersytemen, Britax, LAP, All-remote, Streamlite handlampen en ons eigen Weltronic merk producten.

 

Wij staan voor u klaar

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij staan voor u klaar!

De voornaamste klanten van ons zijn de schakels tussen eindgebruiker zoals: handelsondernemingen, carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en (bedrijfs)autodealers.

Daarnaast leveren wij ook aan eindgebruikers zoals: gemeentes, provincies, brandweer, politie, ambulance, werkverkeer, transportbegeleiding, verkeersregelaars en andere hulpdiensten en servicediensten met het accent op het amber segment.

U bent bij ons op de zaak in Westervoort (tussen Arnhem en Duiven) van harte welkom om kennis te maken met onze producten en diensten!